Modern Movement

Modern Movement Clinic hinnasto

Clinic hinnasto

Slider

Tilaa Modern Movement Clinicin arvokortti

Ilahduta läheistäsi lahjakortilla, joka tukee hyvinvointia ja kivutonta elämää! Voit itse valita lahjakorttiin ladattavan summan, sekä ulkoasun. Lahjakorttia voi hyödyntää kaikkiin MMClinicin palveluihin: hieronta, ortopedinen osteopatia, dry needling, fysioterapia.

Saat lahjakortin tilauksen jälkeen koodin, jonka voit välittää lahjan saajalle – sähköpostilla, tulostamalla tai lisäämällä sen itse tekemääsi lahjakorttiin. Koodi on voimassa 12 kuukautta ostosta.

Hoitoklinikkamme hinnasto on selkeä ja läpinäkyvä. Koulutetut hierojamme, osteopaattimme ja fysioterapeuttimme palvelevat teitä Turun Verkahovissa osoitteessa Verkatehtaankatu 4.

Osteopaatin ensimmäinen vastaanottokäynti sisältää haastattelun, kliinisen tutkimuksen, konsultaation ja hoidon. Jos vaivasi on jatkunut pitkään (Yli 3kk) suosittelemme varaamaan pidempi (n.75min) aika, jotta aikaa jää kattavalle syyn selvittämiselle. Alle 3kk ja akuuttiin vaivaan tai jatkohoitoaikaa varatessasi, suositellaan normaalin mittaista aikaa (n.45min). Ota ensimmäiselle käynnille mukaan mahdolliset röntgen- tai magneettikuvat sekä lausunnot.

Mahdollisen esteen sattuessa pyydämme teitä peruuttamaan varatun ajan viimeistään 24 tuntia ennen hoitoa. Peruuttamattomista ajoista perimme normaalin hinnaston mukaisen hinnan.

Hinnasto: hieronta ja urheiluhieronta

30 min. 35 €

45 min. 42 €

60 min. 50 €

90 min. 75 €

Hinnasto: Osteopatia

Vastaanottokäynti normaali70 €

Vastaanottokäynti pitkä80 €

Osteopatiaopiskelijan vastaanotto55 €

Hinnasto: Fysioterapia

30 min. 45 €

45 min. 55 €

60 min. 65€

Hinnasto: Shockwave-terapia

Sisältyy normaaliin osteopaatin vastaanottohintaan.

Erillisenä hoitokertana 50€

Hinnasto: RecoveryPump vuokraus

Viikonloppu 60€

Viikko90 €

Pidempi aikasopimuksen mukaan

Jos haluat vuokrata laitteen ota yhteyttä sähköpostilla EERO@MMCLINIC.FI tai soita numeroon +358 50 342 6570

 

Koulutetun hierojan, osteopaatin ja fysioterapeutin palvelut alv. 0 %.