Modern Movement

Modern Movement Clinic hinnasto

Clinic hinnasto

Slider

Hoitoklinikkamme hinnasto on selkeä ja läpinäkyvä. Koulutetut hierojamme ja ortopediset osteopaattimme palvelevat teitä Turun Verkahovissa osoitteessa Verkatehtaankatu 4.

Osteopaatin ensimmäinen vastaanottokäynti sisältää haastattelun, kliinisen tutkimuksen, konsultaation ja hoidon. Jos vaivasi on jatkunut pitkään (Yli 3kk) suosittelemme varaamaan pidempi (n.75min) aika, jotta aikaa jää kattavalle syyn selvittämiselle. Alle 3kk ja akuuttiin vaivaan tai jatkohoitoaikaa varatessasi, suositellaan normaalin mittaista aikaa (n.45min). Ota ensimmäiselle käynnille mukaan mahdolliset röntgen- tai magneettikuvat sekä lausunnot.

Mahdollisen esteen sattuessa pyydämme teitä peruuttamaan varatun ajan viimeistään 24 tuntia ennen hoitoa. Peruuttamattomista ajoista perimme normaalin hinnaston mukaisen hinnan.

Hinnasto: hieronta ja urheiluhieronta

30 min. 35 €

60 min. 50 €

90 min. 75 €

Hinnasto: ortopedinen osteopatia

Vastaanottokäynti normaali70 €

Vastaanottokäynti pitkä80 €

Osteopatiaopiskelijan vastaanotto55 €

Hinnasto: shockwave-terapia

Sisältyy normaalin osteopaatin vastaanottohintaan.

Erillisenä hoitokertana 50€

 

Koulutetun hierojan ja ortopedisen osteopaatin palvelut alv. 0 %.

Tilaa Modern Movement Clinicin lahjakortti

Ilahduta läheistäsi lahjakortilla, joka tukee hyvinvointia ja kivutonta elämää! Voit itse valita lahjakorttiin ladattavan summan, sekä ulkoasun. Lahjakorttia voi hyödyntää kaikkiin MMClinicin palveluihin: hieronta, ortopedinen osteopatia, dry needling.

Saat lahjakortin tilauksen jälkeen koodin, jonka voit välittää lahjan saajalle – sähköpostilla, tulostamalla tai lisäämällä sen itse tekemääsi lahjakorttiin. Koodi on voimassa 6 kuukautta ostosta.

Tutustu koulutettuun henkilökuntaamme

Eetu Koivisto
Osteopaatti
eetu@mmclinic.fi

Jussi-Pekka Lammi
Koulutettu hieroja, fysiikkavalmentaja
jussipekka@mmclinic.fi

Eero Aaltonen
Koulutettu hieroja, osteopaattiopiskelija
eero@mmclinic.fi

Paavo Petäys,
Koulutettu hieroja
paavo@mmclinic.fi