Moderni hoitoklinikka palvelee

Moderni hoitoklinikka palvelee Sinua Turun Verkahovissa

sinua Turun Verkahovissa

Slider
Osteopaatti Turussa, Eetu Koivisto

Eetu Koivisto, Osteopaatti

Olen kiinnostunut ihmiskehon toiminnasta ja terveyden parissa työskentelystä jo nuorena. Omat lukuiset loukkaantumiset ja selkävaivat ovat myös omalta osaltaan lisänneet kiinnostusta alaa kohtaan. Leipätyöni on ollut tuki- ja liikuntaelinvaivojen parissa siitä lähtien, kun valmistuin hierojaksi vuonna 2013. Osteopaatiksi valmistuin Ortopedisen osteopatian koulutuskeskuksesta 2018. Kiinnostuksen kohteina ovat erityisesti pitkittyneet alaselkäkivut, niskavammat (näihin liittyvät päänsäryt ja huimaukset) ja erilaiset hermo-ongelmat rangassa sekä raajoissa. Yhdistän työssäni erityisesti neurologian, kipufysiologian ja biomekaniikan näkökulmia.

Erikoistunut hoitamaan:

 • Selkäkivut (akuutit & pitkittyneet)
 • Niskakivut (akuutit & pitkittyneet)
 • Niskan whiplash (retkahdusvammat)
 • Raajojen säteilykipu
 • Raajojen puutuneisuus
 • Päänsärky
 • Huimaus
Urheiluhieroja Turussa, Jussi-Pekka Lammi

Jussi-Pekka Lammi, koulutettu hieroja, fysiikkavalmentaja

Olen valmistunut hierojaksi Turun hierojakoulusta, TYA-oppilaitoksilta, vuonna 2012. Hierojakoulun aikana suoritin myös Personal training -koulutuksen. Myöhemmin olen kartuttanut manuaalista lisäosaamista kinesioteippauksesta, lihaskalvokäsittelyistä sekä triggerpiste-hieronnasta. Ohjauspuolella olen opiskellut kehonpainoharjoittelua, kahvakuulatekniikoita sekä painonnoston perustekniikoita. Vahvuudekseni voin mainita toiminnallisen harjoittelun.

Kiinnostukseni alaa kohtaan juontaa juurensa aikaisempiin työtehtäviini, joissa kärsin monista erilaisista fyysisistä oireista, kuten lihasjäykkyydestä ja selkäkivuista. Urheilutaustani vaikutti päätökseeni valita koulutukseni erikoistumisalaksi urheiluhieronnan. Kiinnostuksen kohteeni ovat erityisesti terveys, ravinto ja hyvinvointi,  jotka motivoivat minua kehittymään alallani.

Hieroja Turussa, Eero Aaltonen

Eero Aaltonen, koulutettu hieroja, osteopaattiopiskelija

Koripallo, ihmisen liike ja fysiikka on lähellä sydäntä. Ammattilaisuran päätyttyä oli selvää, että terveydenalasta tulee uusi ammatti itselleni. 11 pelivuotta kokeneempana oli helppo siirtyä toisen intohimon pariin.  2016 aloitin opiskelut hierojan ammattiin ja nyt jatko-opiskelen Osteopaatiksi OOKK:n yksityisessä koulussa.  Parasta tässä työssä on juurisyyn selvittäminen siihen mikä blokkaa tällä hetkellä sun seuraavan askeleen kohti parempaan hyvinvointia.

Erikoistunut hoitamaan:

 • Alaraajojen vaivat ja kiputilat: nilkka, polvi, lonkka, alaselkä
 • Kokonaiskuormituksen optimointi
 • Urheiluvammat: niiden kuntoutus ja kivunlievitys (jännevaivat, lihasrepeämät, nivelvaivat, rasitusvammat)
 • Kroonistuneet kiputilat (yli 3kk kestäneet)
Paavo

Paavo Petäys, koulutettu hieroja

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Turun hierojakoulusta, TYA;lta 2018 elokuussa. Olen ollut pitkään hyvin kiinnostunut ihmiskehosta, sen lihaksistosta, liikkuvuudesta, sekä toimintahäiriöistä.

Pidän työstäni hierojana, koska ei ole yhtä oikeaa tapaa päästä haluttuun lopputulokseen, sekä sen takia, että hieroja kehittyy manuaalisilta taidoiltaan jokaisen asiakkaan jälkeen. Jokaisesta asiakkaasta oppii myös aina jotain uutta kivusta, sen kokemisesta ja ennen kaikkea siitä, miten kipua pystyy parhaiten lievittämään ja poistamaan.

Aikaisemmin olen työskennellyt ajoneuvoasentajana, sekä turvallisuusalalla, joten huonojen työasentojen, seisomatyön, sekä päätetyöskentelyn aiheuttamat kiputilat ovat minulle henkilökohtaisia tuttavia.

Kuntosali ja yli 15 vuotta kestäneiden kamppailulaji harrastusten kautta olen oppinut kehonhuollon tärkeyden ja sen laiminlyönnin seuraukset.

Iina Koskiranta, fysioterapeutti

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2016 ja sen jälkeen työskennellyt monipuolisesti erilaisten tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen parissa.

Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta terveydestä, ihmiskehon liikkeestä sekä toimintakyvyn eri osa-alueista. Vahvuuksiani ovat kliininen tutkiminen sekä yksilöllisen terapian suunnittelu ja toteutus huomioiden asiakkaan tarpeet ja toiveet. Minulla on kokemusta sekä yksilö- että ryhmäterapian toteutuksesta. Palkitsevinta työssäni on nähdä asiakkaiden kehittyvän asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

- Fysioterapeuttinen ohjaus ja neuvonta sekä manuaalinen hoito
- Työ-, toiminta- ja liikkumiskyvyn edistäminen
- Monipuolinen tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen hoito
- Ennaltaehkäisevä ohjaus
- Leikkauksen jälkeinen kuntoutus
- Liikunta- ja rasitusvammojen hoito
- Apuvälineohjaus

Ota yhteyttä MMClinicin henkilökuntaan

Saapumisohjeet

Kulje verkahovin päänsisäänkäynnistä "sisätorille" ja jatka suoraan oikeaa laitaa käytävää pitkin, jonka päässä käännyt vasemmalle ja olet perillä klinikkamme ovella.

Jos klinikkamme ovi on kiinni, soita summeria, niin avaamme oven. Viikonloppuisin Verkahovin pääovet ovat kiinni. Pääset sisälle painamalla oikealla puolella sijaitsevasta summeritaulusta MM-Clinic -summeria.